Geschreven door 10:20 Boeken

Binnenkort te verschijnen: ‘Een jaar met de Woestijnvaders – Beproefde wijsheid’

Volgende maand zal het boek ‘Een jaar met de woestijnvaders – Beproefde wijsheid’ van de bekende Duitse monnik Anselm Grün verschijnen bij uitgeverij Berne Media.

In de woorden van de eerste monniken, de Woestijnvaders, vindt men een schat aan levenservaring over de wijze waarop ze omgingen met emoties als angst, woede, afgunst en lusteloosheid. 

Anselm Grün laat in dit boek zien dat ook de huidige mens van deze ervaringen en wijsheden kan leren, want juist nu worstelen veel mensen met hun emoties. Hij doet dat door 365 Woestijnvader-wijsheden, voor elke dag van het jaar één, te voorzien van uitleg en voorbeelden uit onze tijd.

Oude wijsheden komen tot leven. Zo voorziet de auteur de lezer van 365 dagen levenswijsheid.

Over de auteur
Anselm Grün is monnik in de Abdij Münsterschwarzach en een van de bekendste spirituele auteurs van Europa. Zijn boeken zijn bestsellers. Over de grenzen van confessies heen is hij voor velen een gids en spiritueel pionier. Van hem verschenen eerder bij Berne Media: Dragende woorden (2016) Leeswijzer bij de Bijbel (2017), Langs bergen en dalen van het leven (2017), Je mag vertrouwen houden (2018), Ik was vreemdeling, maar jullie hebben mij opgenomen (2018).

(Visited 48 times, 1 visits today)
Sluiten