Geschreven door 13:09 Boeken

Nu verkrijgbaar: ‘Telkens een lichtkring dieper’ van Wim Jansen

Op 5 april jl. is bij Bureau Intermonde en Morgenland Uitgeverij het boek Telkens een lichtkring dieper van theoloog, schrijver en dichter Wim Jansen verschenen. Dit boek gaat over grote vragen als: Waarom leven wij? Kabbelt ons leven zomaar voort zonder richting of doel? Zijn wij hier door toeval op aarde ‘geworpen’ om maar zo’n beetje te doen wat ons voor de kop komt? Of heeft ons leven een bestemming, voorbestemming misschien zelfs? Doen wij ertoe tussen de miljarden voor en na en tijdens ons bestaan? Zijn wij ergens voor in de wieg gelegd? Wim Jansen, ongeneeslijk ziek, heeft zijn leven zo ervaren. Hij vertelt in dit boek over groei, ontwikkeling, ergens uitkomen, een proces van Godgeboorte. Telkens een lichtkring dieper in de liefde.

In prettig leesbare, poëtische impressies nodigt hij de lezer uit om de eigen lichtkringen in het leven te ontdekken. Met een voorwoord van theoloog en mystiek-kenner Kick Bras: Een extatisch lied!

Over de auteur:
Wim Jansen (1950), theoloog, schrijver en dichter, is emeritus predikant van o.m. Vrijzinnig Delft en de Vrijzinnige Koorkerkgemeenschap in Middelburg. Hij is tevens gepensioneerd docent Levensbeschouwing aan het HBO. Meer info over zijn achter gronden: www.wimjansen.nu.

Dit boek is een coproductie van Bureau Intermonde en Morgenland Uitgeverij. Tekeningen binnenwerk: Hans Jansen

Boekinformatie:
Auteur: Wim Jansen | Titel: Telkens een lichtkring dieper – groei en voorbestemming | Verkoopprijs: € 20,- (excl. verzendkosten) | Uitgeverij: Bureau Intermonde i.s.m. Morgenland Uitgeverij | Aantal pagina’s: 172 | ISBN: 9789083133485 | Verschijningsdatum: 5 april 2024

Bestellen boek
Dit kan door een mail te sturen naar info@ongrond.nl. U krijgt z.s.m. een bevestiging. Binnen 24 uur wordt u een exemplaar toegezonden.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Sluiten