Geschreven door 08:48 Actueel

Contentspecialist voor het Titus Brandsma Instituut

Maak jij die nieuwsbrief die mensen overtuigt een cursus bij ons te volgen? Zorg jij dat onze website altijd up to date en aansprekend is? Heb je affiniteit met religie en spiritualiteit en vind je het leuk om in een klein, hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een Contentspecialist (16 uur per week) die de vorm en inhoud van de boodschap van het Titus Brandsma Instituut (TBI) afstemt op de behoefte van onze doelgroepen. De ambitie van het TBI is om bekende relaties vast te houden en het relatienetwerk uit te breiden. Dit om ons onderzoek, onderwijs en events onder een breed publiek bekend te maken.

Tijdens een gemiddelde week in deze functie update je op maandag de webpagina van de Week van de Mystiek, sluit je aan bij een overleg met docenten die later in het jaar een evenement organiseren en stel je op woensdag een nieuwsbrief op waarmee je nieuwe cursisten werft voor de leergang Geestelijke begeleiding.

Je maakt scherpe content voor social media (o.a. LinkedIn & Meta), passend bij het kanaal en de doelgroep. Je stuurt bij op basis van analyses van jouw resultaten via Google Analytics. En je beheert onze webpagina’s.

Lees hier verder.

Bron: RU Nijmegen

Deel 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Sluiten